Anunturi Generale|

Conform Hotărârii de Guvern nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, persoanele fizice și juridice care au pe proprietăți  fose septice sau bazine vidanjabile(bazine de colectare, fose septice, toalete cu bazine, etc),  au obligația să se inregistreze pana la finalul lunii noiembrie 2022 în Registrul de Evidență a Sistemelor Adecvate pentru Colectarea și Epurare Apelor Uzate. 

       Formularul se poate descărca din secțiunea Formulare Tip – Compartiment Urbanism, de aici, se completează și se transmite on-line, la adresa de email secretariat@primaria-pecineaga.ro. 

      În cazul persoanelor care nu utilizează mijloacele electronice, acestea pot gasi formularul tipărit la sediul Primăriei Comunei Pecineaga. După completarea formularului, acesta se depune la Registratura primăriei pentru înregistrare. În baza acestor declarații, Primăria Pecineaga va alcătui o situație centralizată care va fi utilizată de instituțiile abilitate în domeniul protecției mediului.

Prin urmare

ATENȚIE: Obligația se aplică atât sistemelor existente, cât și în cazul celor care sunt în curs de construire!!!

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut