Anunturi Generale|

În conformitate cu dispozițiile art.7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizională în administrația publică, referitoare la participarea cetățenilor și a asociațiilor legal constituite la procesul de elaborare a actelor normative, Primăria Comunei Pecineaga aduc la cunoștiință publicarea în data de 02.11.2022 a

Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pe anul 2023.

          Proiectul  poate fi consultat în arhiva de mai jos.

          Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de hotarâre mai sus menționat se pot transmite până la data de 18.11.2022 inclusiv, la secretariatul instituției  prin următoarele modalități:

  • prin e-mail, la adresa secretariat@primaria-pecineaga.ro
  • prin poștă, la adresa din comuna Pecineaga, Șos. Ștefan cel Mare, nr. 61
  • prin fax, la numărul 0241/858524.

Materialele transmise vor purta mențiunea : “ Propuneri referitoare la proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pe anul 2023” .

          Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție cu nr. De telefon : 0241- 858510, persoană de contact : Lepădatu  Janina.

Important !

          Forma propusă a impozitului pe clădiri și pe teren  poate suferi modificări în perioada de consultare publică ca urmare a intervenției Parlamentului României în procesul de aprobare prin lege a Ordonanței Guvernului nr. 12/2022 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, abrogarea unor acte normative și alte măsuri financiar –fiscale.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut